Zero Heroes Power

Wat is nu precies onze 'Superpower'?


Wordt ook een HERO en wij zorgen er voor dat u met één enkele actie alles rondom energie & duurzaamheid geregeld heeft. Eén partij voor al uw energiegerelateerde zaken. Zie hieronder ons 3-stappenplan, waarmee wij uw organisatie klaar stomen voor de toekomst. Zero Heroes brengt structuur aan binnen uw organisatie en wij zullen u de komende 30 jaar als klant bedienen. En waarom? Wij vinden pas dat ons werk erop zit als we met z'n allen volledig af zijn van fossiele brandstoffen!

Energiemanagement Pakket

In stap 1 stap brengen wij u naar ZERO tijd- en energie(kosten)verspilling

Het enige wat u hoeft te doen is ons te machtigen voor het regelen van uw energiezaken. Onze specialisten nemen het vanaf daar voor u over. Binnen een mum van tijd heeft u een overzichtelijke webportal ter beschikking waar wij al uw energiezaken voor u regelen. Het 'Energiemanagement Pakket' bevat alles wat u nodig heeft voor een efficiënte energiehuishouding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inkoop van energie, energiemonitoring, energierapportage en factuurcontrole


>> Lees meer over Mission IHet Energie Transitieplan (ETP)

In stap 2 voeren wij een diepgaand locatieonderzoek uit, de ETP audit. Een allesomvattende audit waarna uw organisatie klaar is voor de toekomst. Eén audit, één plan.
Met dit plan voldoet u aan onder andere de informatieplicht, de EED, energielabels en het klimaatakkoord. Ieder jaar geconfronteerd worden met nieuwe regelgeving waarvoor weer een audit uitgevoerd moet worden behoort tot de verleden tijd. Zero Heroes brengt structuur aan binnen uw organisatie en wij zullen u de komende 30 jaar als klant te bedienen! En waarom? Wij vinden pas dat ons werk erop zit als we met z'n allen volledig af zijn van fossiele brandstoffen.


>> Lees meer over Mission IISolar Power

Na het uitvoeren van stap 1 en stap 2 bent u volledig 'compliant' en klaar voor de toekomst. Maar onze favoriete klanten zijn degene die het resterende energiegebruik duurzaam opwekken. In stap 3 zoeken wij samen met u uit wij uit welke stappen u hierin nog meer kunt ondernemen om een echte HERO te worden!
Zero Heroes kan u als onafhankelijke partij van A tot Z ondersteunen in uw solarprojecten. Onze mensen volgen de marktontwikkelingen op de voet en hebben veel praktijkervaring in het advies, de technieken en de financieringsconstructies. En wij kennen de keten van leveranciers en fabrikanten als geen ander. Zo kunnen we u stap voor stap meenemen tot oplevering en daarna ook op opbrengst onafhankelijk bewaken.


>> Lees meer over Mission III


MAAK EEN AFSPRAAK

+316 51 26 74 51