Mission II : ETP

Het Energie Transitieplan (ETP)


Vindt u het de laatste tijd ook zo verwarrend, al die nieuwe en verplichte energie-audits? U had wellicht al eens uit eigen initiatief een standaard energie-audit laten uitvoeren. Vervolgens kwam daar in 2019 dan ineens de informatieplicht (EML) en nu wordt uw organisatie wellicht geconfronteerd met de EED. En tussendoor moet u er ook nog eens voor zorgen dat het gebouw van het juiste energielabel is voorzien. Of u heeft de afgelopen jaren het MJA3/MEE convenant gevolgd en weet nu niet meer hoe nu verder? Wij hebben voor u de juiste oplossing!

Het Energie Transitieplan (ETP)

Wij vinden het ook erg jammer dat wij onze klanten elke keer weer moeten informeren dat de eerder uitgevoerde audit toch niet meer 'compliant' is. Of dat al het verrichte werk er nog steeds niet voor zorgt dat de plannen 'Paris Proof' zijn. Daarom hebben wij zelf een oplossing bedacht voor dit euvel. Het Energie Transitieplan! Eén audit, één plan. Klaar voor de toekomst. Tijdens dit diepteonderzoek nemen wij alles in één keer mee :


De erkende maatregelen energiebesparing (EML)

De EED (European Energy Efficiency Directive)

Het EEP (formalig MJA3/MEE convenant)

Het energielabel (conventioneel / BENG)

Nederlandse wetgeving m.b.t. CO2-neutraal of aardgas-vrij

Europese wetgeving (Paris Proof/Klimaat-akkoord)Het eindresultaat van deze audit is niet alleen een statisch rapport dat u op de plank kunt leggen, het is een actief plan. Een flexibel plan dat onderhevig is aan diverse veranderingen binnen uw organisatie, of vanuit externe wetgeving. Wij zorgen er voor dat uw organisatie in de huidige situatie klaar is voor de toekomst en dit ook blijft zodra de omgevingsfactoren veranderen. Met dit ETP brengen wij structuur aan binnen uw organisatie. Wij hebben ons zelf tot doel gemaakt om u de komende 30 jaar als klant te bedienen! En waarom? Wij vinden pas dat ons werk erop zit als we met z'n allen volledig af zijn van fossiele brandstoffen.


START VANDAAG NOG!

DOE EEN INTAKE!


Wij komen graag bij u langs, om de mogelijkheden te bespreken!


MAAK EEN AFSPRAAK

+316 51 26 74 51