Over Zero Heroes

Wie zijn wij?

Zero Heroes is opgericht door Patrick Braam en Robbert Pronk. Zero Heroes is een zusterbedrijf van Enovium, een vooraanstaand energiemanagement dienstverlener met een uitgebreid klantenbestand in diverse branches.

Beide bedrijven opereren in de duurzaamheidsbranche maar zijn gespecialiseerd in specifieke onderwerpen. Wel is er een wezenlijk verschil tussen de verschillende werkzaamheden en expertises.

Enovium helpt haar klanten met het efficiënt inrichten van de energiehuishouding. “De weg naar ZERO tijd- en energieverspilling”.

Zero Heroes neemt het stokje over zodra er een efficiënte energiehuishouding staat om de volgende stap te kunnen zetten. Want een efficiënte energiehuishouding is tegenwoordig niet meer genoeg. Samen met u bewandelen wij “De weg naar ZERO CO2 emissie en ZERO aardgasverbruik".

Patrick Braam

Technical Hero
De afgelopen 20 jaar heeft Patrick bij diverse vooraanstaande energieconsultancy dienstverleners en energiebedrijven gewerkt, waar hij de kans heeft gekregen om zich met name te specialiseren in projectmanagement, energiebesparing (klimaattechniek), duurzame opwekking en warmtetransitie.

De ‘Superpower’ van Patrick is dat hij een echte techneut is met goede organisatorische- en communicatieve skills. Patrick staat echt in zijn kracht als hij een blanco canvas krijgt in combinatie met een pittige doelstelling en diverse stakeholders waarvan alle neuzen dezelfde kant op dienen te komen.


SUPERPOWERS

'The Professor' : Een techneut in hart en nieren

'The Mediator' : Weet alle neuzen dezelfde kant op te krijgen

'The Organizer' : Alsof hij 'de agenda' heeft uitgevonden!

Robbert Pronk

Creative Hero
Ook Robbert heeft met 15 jaar actieve dienst inmiddels alle kneepjes van het vak geleerd. Bij zijn vorige werkgever was hij eindverantwoordelijk voor het realiseren van de duurzaamheidsdoelstellingen bij meer dan 500 gebouwen in ruim 20 verschillende landen. De afgelopen jaren heeft Robbert zijn technische- en commerciële kwaliteiten verder kunnen ontwikkelen als eigenaar van het bedrijf ‘Enovium Energiemanagement’.

De ‘Superpower’ van Robbert is dat hij de wens van de klant perfect kan vertalen naar creatieve- en technische oplossingen. Robbert staat echt in zijn kracht als de klant een ingewikkeld vraagstuk bij hem neerlegt en hem de vrijheid en verantwoordelijkheid geeft om dit te realiseren.


SUPERPOWERS

'The Mindreader' : Weet precies wat uw organisatie nodig heeft

'The Artist' : Vindt met zijn creativiteit altijd de juiste oplossing

'The innovator' : Alsof Robbert in de toekomst kan kijken!

+316 51 26 74 51